ЋУБИЋ НОВИ ПРЕДСЈЕДНИК

Љубомир Ћубић је на Скупштини ФК Борац изабран за новог предсједника Управног одбора клуба, а на тој функцији наслиједио је досадашњег вршиоца дужности Срђана Шупута. Ћубић је за потпредсједнике именовао Радована Бајића и Мухамеда Ибрахимбеговића, а у Управном одбору још су Дарко Ћулум и Чедо Савић из старог сазива, те нови чланови Урош Аулић и Бошко Верчевић.

– Захвалио бих се члановима Скупштине на повјерењу које су ми указали. Ја сам већ обавио неке разговоре са људима из Владе РС и Градске управе, а приоритетан циљ биће нам да вратимо дуг који имамо према Пореској управи и Електоркрајини. Мој циљ је да кроз шест мјесеци очистимо све дугове како би клупски рачун био у функцији и како се не би дешавале блокаде. Поред тога приоритет у раду нове управе биће омладинска школа, изградња помоћних терена и што скорији почетак градње сјеверне и јужне трибине – рекао је Ћубић.

Десила се и промјена на челу Надзорног одбора, а нови предсједник овог тијела је Милан Комљеновић, који је на тој функцији наслиједио Јасмина Комића.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.