|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 25.06.2011. u 15:29

ĆUBIĆ NOVI PREDSJEDNIK

Ljubomir Ćubić je na Skupštini FK Borac izabran za novog predsjednika Upravnog odbora kluba, a na toj funkciji naslijedio je dosadašnjeg vršioca dužnosti Srđana Šuputa. Ćubić je za potpredsjednike imenovao Radovana Bajića i Muhameda Ibrahimbegovića, a u Upravnom odboru još su Darko Ćulum i Čedo Savić iz starog saziva, te novi članovi Uroš Aulić i Boško Verčević.

– Zahvalio bih se članovima Skupštine na povjerenju koje su mi ukazali. Ja sam već obavio neke razgovore sa ljudima iz Vlade RS i Gradske uprave, a prioritetan cilj biće nam da vratimo dug koji imamo prema Poreskoj upravi i Elektorkrajini. Moj cilj je da kroz šest mjeseci očistimo sve dugove kako bi klupski račun bio u funkciji i kako se ne bi dešavale blokade. Pored toga prioritet u radu nove uprave biće omladinska škola, izgradnja pomoćnih terena i što skoriji početak gradnje sjeverne i južne tribine – rekao je Ćubić.

Desila se i promjena na čelu Nadzornog odbora, a novi predsjednik ovog tijela je Milan Komljenović, koji je na toj funkciji naslijedio Jasmina Komića.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net