|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 04.11.2014. u 16:31

14. KOLO OMLADINSKE PREMIJER LIGE

Utakmicu 14. kola kadetske Premijer lige između Borca i zvorničke Drine obilježio je naš fudbaler Radovan Perišić, koji je u visokom trijumfu (5:0) postigao tri pogotka. Perišić je mrežu Zvorničana zatresao već u sedmom minutu, a u 35. je povisio prednost Borca.

Na samom startu drugog poluvremena sjajni Perišić postiže svoj treći gol, a odličnu partiju Borčevih kadeta zaključili su Srđan Mrzić u 53. i Miloš Kukić u 68. minutu.

Juniori Borca takođe su trijumfovali nad Drinom, ali rezultatom 3:1. Gosti su poveli u 6. minutu preko Edisa Sačevića, na 1:1 izjednačio je kapiten Nikola Dujaković 10 minuta kasnije sa bijele tačke, a Admir Ljutić se u 43. minutu pobrinuo da Borac na odmor ode sa golom prednosti. Konačan rezultat postavljen je u 85. minutu, kada je mrežu Drine ponovo zatresao Ljutić.

Nakon 14 odigranih utakmica kadeti Borca se nalaze na 3. mjestu sa 30 bodova, četiri manje od prvoplasiranog Željezničara koji ima i utakmicu manje. Sa druge strane, juniori su peti sa 24 boda.

U posljednjem kolu jesenje polusezone Borac će gostovati Veležu.

KADETI

BORAC – DRINA 5:0

stadion: u Krupi na Vrbasu, gledalaca: 50, sudija: Dragan Mejakić (Banjaluka).

BORAC: Dobraš, Marić, Kuzmanović, Perišić, Kukić, Kukić, Mrzić, Jekić, Maksimović, Batar, Bubić, Babić.Još su igrali: Bojanić, Jarić, Stanković, Ilić, Kajkut.

DRINA: Petrović, B. Milošević, Nen. Tomić, Nem. Tomić, D. Milošević, Gotovac, Dragutinović, Đurić, Stjepanović, Galić, Kojić. Još su igrali: Vidović, Bajić, Čirak, Andrić, Živanović.

JUNIORI

stadion: u Krupi na Vrbasu, gledalaca: 50, sudija: Ognjen Valjić (Banjaluka).

BORAC: Ilić, Adn. Ljutić, Petrović, Zekanović, Malinić, Milosavljević, Lukajić, Popović, Trninić, Dujaković, Tučić. Još su igrali: Majetić, Topić, Petković, Kanješić, Adm. Ljutić.

DRINA: Halilović, Tešić, Suljić, Sačević, Musić, Nikolić, Pečenica, Tomić, Stević, Simić, Tokanović. Još su igrali: Janjić, Kostić, Jovanović, Smajlović, Krajinović.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net