22. КОЛО ОМЛАДИНСКЕ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ

У 22. колу омладинске Премијер лиге кадети и јуниори Борца гостовали су у Врапчићима у забиљежили по неријешен резултат и пораз. Кадети су са одговарајучим тимом Вележа одиграли утакмицу без голова, док су јуниори, са друге стране, поражени резултатом 1:0, а стријелац јединог гола био је Харис Бузаљко.

Након 22. кола кадети Борца налазе се на 11. мјесту са 27 бодова и утакмицом мање, док су јуниори десети са истим бројем бодова, такође са утакмицом мање.

У сљедећем првенственом колу омладинци Борца дочекаће кадете и јуниоре Зрињског. Кадети мостарског клуба се налазе на петом, а јуниори на првом мјесту на табели.

Кадети

ВЕЛЕЖ – БОРАЦ 0:0

стадион: у Врапчићима

гледалаца: 50

судија: Емир Спахалић (Мостар)

помоћници: Горан Параџик (Љубушки) и Самир Спахалић (Мостар)

делегат: Дубравко Мишковић (Ливно)

жути картони: Талић (Борац).

ВЕЛЕЖ: Крвавац, Милановић, Овновић, Џемић, Мешановић, Бојчић, Наздрајић, Калајџић, Бркан, Аликадић, Ајанић. Још су играли: Голић, Халиловић.

БОРАЦ: Богичевић, Кршић, Милић, Кавржић, Милосављевић, Топић, Чајић, Триван, Поповић, Трнинић. Још су играли: Џомбић, Талић, Добраш, Кукић.

Јуниори

ВЕЛЕЖ – БОРАЦ 1:0

стадион: у Врапчићима

гледалаца: 50

судија: Горан Параџик (Љубушки)

помоћници: Емир Спахалић (Мостар) и Салих Спахалић (Мостар)

делегат: Дубравко Мишковић (Ливно)

жути картони: Бобар, Исић, Јанићијевић (Вележ), Мрђан, Дујаковић (Борац).

ВЕЛЕЖ: Володер, Јанићијевић, Татар, Бобар, Бузаљко, Гутић, Башић, Исић, Шабановић, Свињар, Ћемаловић. Још су играли: Шетка, Јазвин, Топаловић, Мемић.

БОРАЦ: Илић, Мрђан, Поповић, Петковић, Богојевић, Лукајић, Савић, Лолић, Дујаковић, Тучић, Ђурђић. Још су играли: Кременовић, Симић, Бабић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.