|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 14.04.2014. u 17:08

22. KOLO OMLADINSKE PREMIJER LIGE

U 22. kolu omladinske Premijer lige kadeti i juniori Borca gostovali su u Vrapčićima u zabilježili po neriješen rezultat i poraz. Kadeti su sa odgovarajučim timom Veleža odigrali utakmicu bez golova, dok su juniori, sa druge strane, poraženi rezultatom 1:0, a strijelac jedinog gola bio je Haris Buzaljko.

Nakon 22. kola kadeti Borca nalaze se na 11. mjestu sa 27 bodova i utakmicom manje, dok su juniori deseti sa istim brojem bodova, takođe sa utakmicom manje.

U sljedećem prvenstvenom kolu omladinci Borca dočekaće kadete i juniore Zrinjskog. Kadeti mostarskog kluba se nalaze na petom, a juniori na prvom mjestu na tabeli.

Kadeti

VELEŽ – BORAC 0:0

stadion: u Vrapčićima

gledalaca: 50

sudija: Emir Spahalić (Mostar)

pomoćnici: Goran Paradžik (Ljubuški) i Samir Spahalić (Mostar)

delegat: Dubravko Mišković (Livno)

žuti kartoni: Talić (Borac).

VELEŽ: Krvavac, Milanović, Ovnović, Džemić, Mešanović, Bojčić, Nazdrajić, Kalajdžić, Brkan, Alikadić, Ajanić. Još su igrali: Golić, Halilović.

BORAC: Bogičević, Kršić, Milić, Kavržić, Milosavljević, Topić, Čajić, Trivan, Popović, Trninić. Još su igrali: Džombić, Talić, Dobraš, Kukić.

Juniori

VELEŽ – BORAC 1:0

stadion: u Vrapčićima

gledalaca: 50

sudija: Goran Paradžik (Ljubuški)

pomoćnici: Emir Spahalić (Mostar) i Salih Spahalić (Mostar)

delegat: Dubravko Mišković (Livno)

žuti kartoni: Bobar, Isić, Janićijević (Velež), Mrđan, Dujaković (Borac).

VELEŽ: Voloder, Janićijević, Tatar, Bobar, Buzaljko, Gutić, Bašić, Isić, Šabanović, Svinjar, Ćemalović. Još su igrali: Šetka, Jazvin, Topalović, Memić.

BORAC: Ilić, Mrđan, Popović, Petković, Bogojević, Lukajić, Savić, Lolić, Dujaković, Tučić, Đurđić. Još su igrali: Kremenović, Simić, Babić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net