24. КОЛО ОМЛАДИНСКЕ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ

Омладинци Борца гостовали су протеклог викенда одговарајућим тимовима Сарајева и уписали два убједљива пораза. И једна и друга селекција Борца вратила се у Бањалуку са четири гола у мрежи: кадети су поражени резултатом 4:1, а још већи неуспјех забиљежили су јуниори (4:0), који су од 5. минута играли са играчем мање пошто је искључен Дејан Зарић.

Прије ових мечева млади Борчеви фудбалери одиграли су и заостале утакмице 19. кола против сарајевског Жељезничара на стадиону у Крупи на Врбасу и такође изгубили оба меча: кадети Сарајлија славили су са 0:2, а јуниори са 0:3.

Након 24 одиграна кола кадети Борца налазе се на 11. мјесту са 28 бодова, а исту позицију, само са бодом мање, заузимају и јуниори. У наредном првенственом колу Борац дочекује омладинце Славије.

Кадети

САРАЈЕВО – БОРАЦ 4:1

стадион: Кошево II

гледалаца: 50

судија: Хусеин Терзић (Травник)

помоћници: Владимир Бјелица (Источно Сарајево) и Моамер Чаушевић (Сарајево)

жути картони: Џомбић (Борац).

САРАЈЕВО: Сујић, Смајлагић, Мујакић, Бошњак, Кадушић, Милетић, Вазда, Растодер, Османовић, Дурсун, Авдић. Још су играли: Алетић, Пидро, Меџусељац, Драгановић.

БОРАЦ: Богичевић, Петровић, Кршић, Милић, Кавржић, Топић, Максимовић, Талић, Чајић, Поповић, Трнинић. Још су играли: Џомбић, Добраш, Мирчић, Милаковић, Кукић.

Јуниори

САРАЈЕВО – БОРАЦ 4:0

стадион: Кошево II

гледалаца: 50

судија: Владимир Бјелица (Источно Сарајево)

помоћници: Хусеин Терзић (Травник) и Моамер Чаушевић (Сарајево)

жути картони: Стјепановић, Станић (Борац)

црвени картон: Зарић (Борац).

САРАЈЕВО: Плакало, Мешић, Тахири, Аганспахић, Зукић, Пендек, Ханџић, Буровић, Капић, Анђушић, Михојевић. Још су играли: Кулалић, Дурсун, Башовић, Ћатић, Херић.

БОРАЦ: Илић, Мрђан, Поповић, Петковић, Зарић, Богојевић, Пејаковић, Лолић, Тучић, Комљеновић, Стјепановић. Још су играли: Станић, Лукајић, Талић.

(fkborac.net)

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.