НА “ОТОКУ“ ПО БОДОВЕ

Фудбалере Борца, након два везана тријумфа над Травником и Челиком, сутра очекује гостовање сарајевском Олимпику. Изабраници Винка Мариновића данас након тренинга и заједничког ручка путују према Илиџи, гдје ће преспавати, а меч са Олимпиком заказан је за 17 часова.

Сигурно је да екипа сада растерећеније путује у Сарајево након двије побједе, које су нам биле изузетно важне. Олимпик увијек има квалитетну екипу, међутим ми се дижемо из кола у коло и у Сарајево идемо по бодове. Није било пуно времена за припрему након меча са Челиком, неће бити пуно времена ни за наредну домаћу утакмицу са Широком Бријегом, али се надам најбољем у споменутим утакмицама. Знамо одакле пријети највећа опасност у тиму из Сарајева, Сулејман Смајић је понајбољи играч те екипе, док нам у прилог иде неиграње Велдина Мухаремовића и Амера Гојака, који су стандардни у првој постави – рекао је Мариновић, истакавши да за сутрашњи меч у комбинацији није Младен Жижовић због лакше повреде.

Десни бек Срђан Бечелић, који се усталио у стартних 11, не крије амбиције пред дерби 5. кола Премијер лиге.

Очекује нас једно изузетно тешко гостовање, Олимпик је једна од квалитетнијих екипа у лиги, али вјерујем да уз велику подршку наших навијача, који ће путовати у Сарајево, у Бањалуку можемо да се вратимо са три бода – истакао је Бечелић.

Главни судија меча, који ће бити директно преношен на ТВ Арена спорт, биће Томислав Чуић из Томиславграда.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.