|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 26.08.2014. u 12:39

NA ”OTOKU” PO BODOVE

Fudbalere Borca, nakon dva vezana trijumfa nad Travnikom i Čelikom, sutra očekuje gostovanje sarajevskom Olimpiku. Izabranici Vinka Marinovića danas nakon treninga i zajedničkog ručka putuju prema Ilidži, gdje će prespavati, a meč sa Olimpikom zakazan je za 17 časova.

Sigurno je da ekipa sada rasterećenije putuje u Sarajevo nakon dvije pobjede, koje su nam bile izuzetno važne. Olimpik uvijek ima kvalitetnu ekipu, međutim mi se dižemo iz kola u kolo i u Sarajevo idemo po bodove. Nije bilo puno vremena za pripremu nakon meča sa Čelikom, neće biti puno vremena ni za narednu domaću utakmicu sa Širokom Brijegom, ali se nadam najboljem u spomenutim utakmicama. Znamo odakle prijeti najveća opasnost u timu iz Sarajeva, Sulejman Smajić je ponajbolji igrač te ekipe, dok nam u prilog ide neigranje Veldina Muharemovića i Amera Gojaka, koji su standardni u prvoj postavi – rekao je Marinović, istakavši da za sutrašnji meč u kombinaciji nije Mladen Žižović zbog lakše povrede.

Desni bek Srđan Bečelić, koji se ustalio u startnih 11, ne krije ambicije pred derbi 5. kola Premijer lige.

Očekuje nas jedno izuzetno teško gostovanje, Olimpik je jedna od kvalitetnijih ekipa u ligi, ali vjerujem da uz veliku podršku naših navijača, koji će putovati u Sarajevo, u Banjaluku možemo da se vratimo sa tri boda – istakao je Bečelić.

Glavni sudija meča, koji će biti direktno prenošen na TV Arena sport, biće Tomislav Čuić iz Tomislavgrada.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net