|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 12.03.2012. u 15:17

A SADA ŽELJEZNIČAR…

Kozara je arhivirana, izabranici Velimira Stojnića već se okreću narednom meču, jednoj od najvažnijih utakmica sezone. U srijedu Banjalučani gostuju ekipi Željezničara u prvoj utakmici polufinala nacionalnog Kupa. Trofej brane Sarajlije, godinu dana ranije pehar namijenjen pobjedniku Kupa upravo su podigli igrači Borca, i to na Grbavici.

Ovaj stadion je bio taličan za Borac, iako je u proteklih nekoliko dana glavna vijest katastrofalan izgled terena. Dva kluba koja su bez premca u BiH u posljednje dvije godine zaslužuju bolje uslove za igru, publika bi trebala uživati u igri, ali postavlja se pitanje koliko će to biti moguće u ovoj situaciji. Sa dosta optimizma aktuelni šampion odlazi na noge velikom rivalu. Pozitivna atmosfera vlada u crveno – plavoj svlačionici, prvenstveno zbog pobjede nad Kozarom, ali i činjenice da su se novajlije predstavile u najljepšem svijetlu.

– Drago mi je da sam debitovao pobjedom u dresu Borca. Postojala je određena doza pritiska prije samog meča, jer smo imali imperativ trijumfa, ali zahvaljujući podršci saigrača i našoj vjernoj publici uspjeli smo doći do tri vrlo važna boda. Vremena za slavlje nema, očekuje nas Željezničar u srijedu i ono što je najbitnije je da hladne glave uđemo u taj dvoboj, maksmilano koncentrisani na rezultat i svjesni činjenice da će se o putniku u finale odlučivati na našeme terenu – istakao je Srđa Knežević.

Utakmica Željezničar – Borac igra se u srijedu sa početkom u 17 časova. Glavni sudija ovog dvoboja je Predrag Stankić iz Bijeljine, sa pomoćnicima Hrvojem Turudićem iz Čitluka i Daliborom Draškovićem iz Istočnog Sarajeva.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net