АГРЕСИВНО НА ЛЕОТАР

Као што није било много времена за славље послије побједе над Козаром, тако и сада нема превише времена за анализу и тугу због пораза на Грбавици. Борац је у ритму сриједа – субота и ново искушење очекује их сутра у Требињу, гдје  ће одмјерити снаге са увијек неугодним домаћином. Леотар је прољећни дио шампионата отворио високим поразом у Градачцу и за њих у овом двобоју нема калкулација. Желе побједу по сваку цијену и управо у том „морању“ Борац види своју шансу.

– Утакмице са Леотаром увијек носе додатне тензије. Ривалитет ова два клуба је велик и нема сумње да ће и сутра публика видјети једну одличну представу. Бодови су важни и нама и њима. Код нас се осјећа одређена доза умора од меча у Сарајеву, али имали смо потребан мир у Међугорју, гдје смо напунили батерије и са доста оптимизма чекамо сутрашњи меч. Играчки кадар је јачи за Жижовића, Иветића и Лучића, сви смо свјесни тежине задатка који нас очекује и мислим да можемо остварити повољан резултат – рекао је капитен Борца Драшко Жарић.

Утакмица у Требињу почиње у 15 часова, а судиће је тројка на челу са Емиром Алечковићем из Сарајева, те помоћницима Хрвојем Турудићем из Читлука и Аднаном Алиспахићем из Зенице.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.