АМБИЦИЈЕ У ТРЕБИЊУ КРИСТАЛНО ЈАСНЕ

Посљедњу гостујућу утакмицу у Премијер лиги за сезону 2013-14 фудбалери Борца одиграће у недјељу (17 часова) у Требињу. „Црвено-плави“ никада, од оснивања заједничке Премијер лиге, нису стигли до сва три бода на стадиону Полице, међутим, узевши у обзир ситуацију у којој се Леотар тренутно налази, све осим побједе Мариновићевих изабраника било би равно чуду.

Наиме, Требињци су поражени у посљедњих 16 првенствених утакмица, а посљедњу побјхеду уписали су још 19. октобра, када су пред својим навијачима савладали Славију резултатом 2:0. Шампион БиХ из сезоне 2002-03 налази се у огромним финансијским проблемима, а у другом дијелу сезоне, након отпуштања неколико фудбалера (Никола Васиљевић, Данијел Мајкић…), боје Леотара бране кадети и јуниори.

Познато нам је у каквим се проблемима Леотар налази, међутим гледамо себе и на ово гостовање путујемо са јасним амбицијама да освојимо три бода, а након тога се спремамо за меч посљедњег кола са Травником, у којем такође желимо да славимо и вјерујем да ћемо то и остварити – рекао је Винко Мариновић на данашњем обраћању новинарима, истакавши како у комбинацији за тим неће бити Срђан Граховац (три жута картона), док се у екипу враћа Владан Грујић.

Сигурну побједу очекује и везиста Александар Радуловић.

Леотар је одавно изгубио и теоретске шансе да и сљедеће сезоне игра у Премијер лиги, тако да морамо да побиједимо у тој, али и у посљедњој утакмици против Травника како бисмо сачували образ. На посљедњих неколико мечева резултат није испратио игру, али овог пута сам увјерен да ће се и то десити – истакао је Радуловић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.