|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 02.05.2014. u 16:01

AMBICIJE U TREBINJU KRISTALNO JASNE

Posljednju gostujuću utakmicu u Premijer ligi za sezonu 2013-14 fudbaleri Borca odigraće u nedjelju (17 časova) u Trebinju. „Crveno-plavi“ nikada, od osnivanja zajedničke Premijer lige, nisu stigli do sva tri boda na stadionu Police, međutim, uzevši u obzir situaciju u kojoj se Leotar trenutno nalazi, sve osim pobjede Marinovićevih izabranika bilo bi ravno čudu.

Naime, Trebinjci su poraženi u posljednjih 16 prvenstvenih utakmica, a posljednju pobjhedu upisali su još 19. oktobra, kada su pred svojim navijačima savladali Slaviju rezultatom 2:0. Šampion BiH iz sezone 2002-03 nalazi se u ogromnim finansijskim problemima, a u drugom dijelu sezone, nakon otpuštanja nekoliko fudbalera (Nikola Vasiljević, Danijel Majkić…), boje Leotara brane kadeti i juniori.

Poznato nam je u kakvim se problemima Leotar nalazi, međutim gledamo sebe i na ovo gostovanje putujemo sa jasnim ambicijama da osvojimo tri boda, a nakon toga se spremamo za meč posljednjeg kola sa Travnikom, u kojem takođe želimo da slavimo i vjerujem da ćemo to i ostvariti – rekao je Vinko Marinović na današnjem obraćanju novinarima, istakavši kako u kombinaciji za tim neće biti Srđan Grahovac (tri žuta kartona), dok se u ekipu vraća Vladan Grujić.

Sigurnu pobjedu očekuje i vezista Aleksandar Radulović.

Leotar je odavno izgubio i teoretske šanse da i sljedeće sezone igra u Premijer ligi, tako da moramo da pobijedimo u toj, ali i u posljednjoj utakmici protiv Travnika kako bismo sačuvali obraz. Na posljednjih nekoliko mečeva rezultat nije ispratio igru, ali ovog puta sam uvjeren da će se i to desiti – istakao je Radulović.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net