|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 26.10.2012. u 20:34

BEZ GREŠKE PROTIV VELEŽA

Nakon poraza u Sarajevu fudbaleri Borca će u nedjelju ugostiti ekipu Veleža. Izabranici Slobodana Starčevića žele započeti novu seriju pobjeda i ponovo se uključiti u borbu za mjesta koja vode u Evropu. Tokom protekle sedmice juniori i igrači koji su imali manju minutažu u prethodnim utakmicama odigrali su kontrolni meč u Lijevču i slavili sa 4:0, a poznat je i rival u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske. To je Jedinstvo iz Žeravice, koje će ugostiti ekipu Borca 7. novembra u 13.30 časova. U ovom trenutku sve misli su okrenute ka Veležu i zaustavljanju njihovih najboljih pojedinaca.

– Imaju nekoliko zaista dobrih igrača i ono što ih krasi je ofanzivna i nadahnuta igra. Međutim, znaju da i osciliraju, što su potvrdili u prethodnom Kup susretu protiv Zvijezde, kada su dominirali u prvom dijelu da bi u nastavku primili tri gola. Mi ćemo dati sve od sebe da nastavimo sa dobrim igrama, jedino što ću tražiti od svojih igrača je poboljšanje realizacije u odnosu na meč sa Sarajevom. Mislim da smo favoriti i da ćemo u nedjelju slaviti uz podršku naših navijača – istakao je Slobodan Starčević.

Siniša Dujaković je bio starter u prošlom kolu, postoji mogućnost da i ovoga puta dobije šansu od početka.

– Ovo je vrlo važna utakmica, koju dočekujemo sa mnogo optimizma. Respektujemo rivala zbog visoke pobjede u prošlom kolu, ali vjerujemo u naš kvalitet i kolektivni duh, što bi trebalo biti dovoljno za nedjeljni trijumf – rekao je Dujaković.

Osim Mladena Žižovića svi fudbaleri konkurišu za prvenstveni duel protiv Veleža. On će biti u stroju u narednom kolu kada ekipa gostuje u Trebinju. Utakmicu u nedjelju ood 19.00 časova će prenositi TV Arenasport 1, a glavni sudija je V. Bjelica (I. Sarajevo). Ulaznice će biti u prodaji od sutra po cijenama od 6 KM – ZAPAD, 3 KM – ISTOK i SJEVER.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net