БЕЗ ПРИТИСКА НА ПУТ У ЈАЊУ

Фудбалери Борца сутра од 16:30 часова на Градском стадиону у Јањи, у оквиру 24. кола Прве лиге Републике Српске (2. коло доигравања за шампиона), гостују екипи Подриња, која је, након тријумфа над Текстилцем (0:1) у Дервенти и пораза Рудар Приједора (2:1) у Зворнику, преузела друго мјесто на табели испред Приједорчана.

Гостујемо сутра једној квалитетној екипи, која ће, сигурно, бити јако мотивисана, што је и разумљиво, с обзиром да у Јању долази највећи клуб у држави. Познајемо их, нема никаквих изненађења, знамо да су изузетно незгодна екипа у нападу и да „знају да играју фудбал“. Што се моје екипе тиче, сви су здрави и спремни за утакмицу, а изостаће само Бојан Пузигаћа због три жута картона. Најважније је да идемо у Јању без икаквог притиска, без икаквог морања, више не „гањамо“ никакве рекорде. Не идемо, свакако, да се бранимо, идемо да се надигравамо са жељом да остваримо, по нас, повољан резултат – рекао је шеф стручног штаба Борца Вуле Тривуновић на данашњој конференцији за новинаре.

По лијевој страни ће, умјесто картонираног Пузигаће, дјеловати Борисав Ерић, који најављује тешку утакмицу, али и наставак Борчевог успјешног низа.

Идемо у госте мотивисаној екипи која пред домаћом публиком пружа одличне партије. Дуги низ година играју заједно и доста их познајем јер сам много пута играо против њих. Међутим, то није разлог да ми у утакмицу не уђемо максимално концентрисани, са жељом да их побиједимо на њиховом терену – навео је Ерић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.