|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 25.04.2017. u 15:37

BEZ PRITISKA NA PUT U JANJU

Fudbaleri Borca sutra od 16:30 časova na Gradskom stadionu u Janji, u okviru 24. kola Prve lige Republike Srpske (2. kolo doigravanja za šampiona), gostuju ekipi Podrinja, koja je, nakon trijumfa nad Tekstilcem (0:1) u Derventi i poraza Rudar Prijedora (2:1) u Zvorniku, preuzela drugo mjesto na tabeli ispred Prijedorčana.

Gostujemo sutra jednoj kvalitetnoj ekipi, koja će, sigurno, biti jako motivisana, što je i razumljivo, s obzirom da u Janju dolazi najveći klub u državi. Poznajemo ih, nema nikakvih iznenađenja, znamo da su izuzetno nezgodna ekipa u napadu i da “znaju da igraju fudbal”. Što se moje ekipe tiče, svi su zdravi i spremni za utakmicu, a izostaće samo Bojan Puzigaća zbog tri žuta kartona. Najvažnije je da idemo u Janju bez ikakvog pritiska, bez ikakvog moranja, više ne “ganjamo” nikakve rekorde. Ne idemo, svakako, da se branimo, idemo da se nadigravamo sa željom da ostvarimo, po nas, povoljan rezultat – rekao je šef stručnog štaba Borca Vule Trivunović na današnjoj konferenciji za novinare.

Po lijevoj strani će, umjesto kartoniranog Puzigaće, djelovati Borisav Erić, koji najavljuje tešku utakmicu, ali i nastavak Borčevog uspješnog niza.

Idemo u goste motivisanoj ekipi koja pred domaćom publikom pruža odlične partije. Dugi niz godina igraju zajedno i dosta ih poznajem jer sam mnogo puta igrao protiv njih. Međutim, to nije razlog da mi u utakmicu ne uđemo maksimalno koncentrisani, sa željom da ih pobijedimo na njihovom terenu – naveo je Erić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net