BEZ VRANJEŠA NA RADNIK

Nakon reprezentativne pauze utakmicama 11. kola nastavlja se m:tel Premijer liga BiH. Borac je gost Radnika u Bijeljini. Posljednji duel ovih ekipa u Smebeiji pirpao je našem timu. Domaćima je tada presudio Saša Kajkut golom u dubokoj sudijskoj nadoknadi vremena. Ekipa koju sa klupe vodi Vlado Jagodić u pauzi je vrijedno radila i spremna je da nastavi seriju pobjeda, ističu u taboru crveno – plavih.

-Radnik je mnogo kvalitetnija ekipa nego što to pokazuju trenutni rezultati . Imaju specifičan način igre i loše su rezultatski startovali. Opasni su u tranziciji, po osvojenoj lopti i to je segment igre na koji moramo da obratimo pažnju. Želimo da povećamo bodovni saldo ali pitaće se sigurno i Radnik. Uprkos svemu otvoreno kažem da ne idemo na remi, želimo tri boda. Digao sam ljestvicu visoko, možda i više nego što je realno ali želim da me igrači shvate. Slijede nam vezana gostovanja u prvenstvu i Kupu dok naši rivali igraju međusobno i svaka pobjeda će nam puno značiti. Imali smo problema u radu zbog izostanaka i povreda, ali nemamo mjesta za kukanje. Koga nema bez njega se može i mora. Sigurno da je izostanak Stojana Vranješa zbog bolova u koljenu hendikep za naš tim ali procijenili smo da ne želimo da rizikujemo sa kapitenom. Napadači Jovo Lukić i Bojan Marković su odradili poslednji trening i idu sa nama u Bijeljini ali je pitanje da li će konkurisati za tim. Lukić ima povredu a znamo da je u ranijim mečevima morao da bude zamijenjen, dok Marković nije radio tri dana. Obojica su tražili da idu sa nama i to ću itekako da cijenim, istakao je Vlado Jagodić.

Šansu u Bijeljini mogao bi dobiti mladi ofanzivac Dino Kalesić.

-Idemo na gostovanje dobroj ekipi, koja ima veći kvalitet nego što to pokazuje trenutni bodovni saldo. Dobro radimo i treniramo i nadamo se da ćemo nastaviti uspješan niz te doći do nove pobjede, optimista je Kalesić.

Utakmica Radnik – Borac igra se sutra na Gradskom stadionu u Bijeljini. Početak je u 18.00 časova.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.