БИЛБИЈА: МАКАБИ ЈЕ ОЗБИЉНА ЕКИПА

Члан стручног штаба Борца Милорад Билбија је у понедјељак боравио у Аустрији гдје је гледао меч Ланд купа у којем је румунски Рапид из Букурешта савладао Макаби из Хаифе са минималних 1:0. По његовим речима, израелски представник, који је ривал Борцу у 2. колу квалификација за Лигу шампиона, је доста квалитетна екипа.

– Видјело се да тиму Макабија недостаје свјежина с обзиром да су претходно имали дугачак пут до Аустрије, а на дан утакмице жесток јутарњи тренинг. Међутим, показали су да су доста озбиљна и квалитетна екипа. У првом полувремену су играли формацију са једним нападачем, а форсирали су продоре по лијевом боку. Упркос примљеном голу у првих 45 минута њихов тренер није мијењао формацију 4-2-3-1. У наставку су играли са два нападача у формацији 4-4-2 с обзиром да су јурили резултат – рекао је Билбија.

Тренер Елиша Леви је у првом полувремену на терен извео екипу у саставу Давидович, Буљат, Пилиавски, Тоат, Ејал, Јахаја, Леголас, Веред, Катан, Амаш, Азулај. У наставку су још играли Шаранов, Фалех, Гадир, Јамполски, Боколи, Отман, Елмалех, Двалишвили и Загури.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.