|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 28.06.2011. u 14:43

BILBIJA: MAKABI JE OZBILJNA EKIPA

Član stručnog štaba Borca Milorad Bilbija je u ponedjeljak boravio u Austriji gdje je gledao meč Land kupa u kojem je rumunski Rapid iz Bukurešta savladao Makabi iz Haife sa minimalnih 1:0. Po njegovim rečima, izraelski predstavnik, koji je rival Borcu u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, je dosta kvalitetna ekipa.

– Vidjelo se da timu Makabija nedostaje svježina s obzirom da su prethodno imali dugačak put do Austrije, a na dan utakmice žestok jutarnji trening. Međutim, pokazali su da su dosta ozbiljna i kvalitetna ekipa. U prvom poluvremenu su igrali formaciju sa jednim napadačem, a forsirali su prodore po lijevom boku. Uprkos primljenom golu u prvih 45 minuta njihov trener nije mijenjao formaciju 4-2-3-1. U nastavku su igrali sa dva napadača u formaciji 4-4-2 s obzirom da su jurili rezultat – rekao je Bilbija.

Trener Eliša Levi je u prvom poluvremenu na teren izveo ekipu u sastavu Davidovič, Buljat, Piliavski, Toat, Ejal, Jahaja, Legolas, Vered, Katan, Amaš, Azulaj. U nastavku su još igrali Šaranov, Faleh, Gadir, Jampolski, Bokoli, Otman, Elmaleh, Dvališvili i Zaguri.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net