БОЖИЧИЋ НАЈАВЉУЈЕ ОФАНЗИВУ

Актуелном шампиону БиХ у госте долази врло неугодни састав Широког Бријега. Оба тима су дожевјела промјене на тренерској клупи. Судећи по карактеру и тренерској физиономији оба тренера, публика на Градском стадиону гледаће сутра офанзиван и допадљив фудбал. Борац ће истрчати у формацији 4-3-3, што подразумијева агресивну игру на посљедњу линију гостију и жељу да се што прије начне противничка мрежа.

– Надам се да ће мој деби на тренерској клупи Борца бити успјешан. Побједа се намеће као императив, али то је и нормално када играмо на свом стадиону без обзира на име ривала. Широки Бријег већ дуги низ година игра значајну улогу у БХ фудбалу, ријеч је о квалитетном саставу који дуго игра заједно, неће нас заварати чињеница да су освојили само бод у прва два прољећна кола јер су врло опасни и мораћемо бити максимално опрезни како не би допустили евентуално изненађење – рекао је тренер Борца Славиша Божичић.

У редовима Борца нема повријеђених и суспендованих. У тим се вратио Борис Распудић, један од најзначајних играча у формацији новог шефа струке.

– Атмосфера се поправила доласком новог тренера, свјесни смо чињенице да нам у госте долази одлична екипа, али ми сутра немамо избора и само побједом се можемо одужити нашим вјерним навијачима, које овом приликом позивам да дођу у што већем броју – истакао је Борис Распудић.

Утакмица између Борца и Широког Бријега почиње у 18.00 часова, а судиће ју Муамер Бурековић из Зенице са помоћницима Бечиревићем и Куљаниновићем, док је делегат меча Лазо Мартиновић из Чапљине.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.