|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 23.03.2012. u 17:02

BOŽIČIĆ NAJAVLJUJE OFANZIVU

Aktuelnom šampionu BiH u goste dolazi vrlo neugodni sastav Širokog Brijega. Oba tima su doževjela promjene na trenerskoj klupi. Sudeći po karakteru i trenerskoj fizionomiji oba trenera, publika na Gradskom stadionu gledaće sutra ofanzivan i dopadljiv fudbal. Borac će istrčati u formaciji 4-3-3, što podrazumijeva agresivnu igru na posljednju liniju gostiju i želju da se što prije načne protivnička mreža.

– Nadam se da će moj debi na trenerskoj klupi Borca biti uspješan. Pobjeda se nameće kao imperativ, ali to je i normalno kada igramo na svom stadionu bez obzira na ime rivala. Široki Brijeg već dugi niz godina igra značajnu ulogu u BH fudbalu, riječ je o kvalitetnom sastavu koji dugo igra zajedno, neće nas zavarati činjenica da su osvojili samo bod u prva dva proljećna kola jer su vrlo opasni i moraćemo biti maksimalno oprezni kako ne bi dopustili eventualno iznenađenje – rekao je trener Borca Slaviša Božičić.

U redovima Borca nema povrijeđenih i suspendovanih. U tim se vratio Boris Raspudić, jedan od najznačajnih igrača u formaciji novog šefa struke.

– Atmosfera se popravila dolaskom novog trenera, svjesni smo činjenice da nam u goste dolazi odlična ekipa, ali mi sutra nemamo izbora i samo pobjedom se možemo odužiti našim vjernim navijačima, koje ovom prilikom pozivam da dođu u što većem broju – istakao je Boris Raspudić.

Utakmica između Borca i Širokog Brijega počinje u 18.00 časova, a sudiće ju Muamer Bureković iz Zenice sa pomoćnicima Bečirevićem i Kuljaninovićem, dok je delegat meča Lazo Martinović iz Čapljine.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net