БОЈАН ЈОВИЋ НОВИ ЧУВАР МРЕЖЕ

Фудбалски клуб Борац само три дана прије почетка нове премијерлигашке сезоне довео је појачање између статива. На располагању шефу стручног штаба Влади Јагодићу ставиће се 33-годишњи голман Бојан Јовић, који је са некадашњим шампионом и освајачем Купа БиХ договорио једногодишњу сарадњу.

Бојан Јовић је рођен 1. априла 1982. године у Новој Пазови, а голманску каријеру почео је у редовима београдског Радничког. Фудбалски пут га је потом водио од тузланске Слободе преко Јавора, Ветерника и Сарајева до румунског Чехлаула, из којег долази у Борац и чију мрежу је чувао од љета 2011. године.

Поред искусног Бојана Јовића, сарадњу са Борцем овог љета склопили су Србољуб Јандрић, Миле Паштар, Немања Видовић, Стојко Кикић, Демир Јакуповић, Синиша Саничанин и Звездан Ђорђиловић.

Овоме треба додати и да су уговор на још годину дана продужили Федор Предраговић и Небојша Рунић, да ће у Борцу и даље остати Тони Јовић, који је постигао договор са клупским челницима о наставку сарадње, те да ће некадашњи капитен Борца Владан Грујић у наредној сезони носити дрес Вождовца.

Такође, фудбалери Борца данас у Дервенти са почетком у 18:30 играју пријатељску утакмицу против Текстилца.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.