|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 22.07.2015. u 13:50

BOJAN JOVIĆ NOVI ČUVAR MREŽE

Fudbalski klub Borac samo tri dana prije početka nove premijerligaške sezone doveo je pojačanje između stativa. Na raspolaganju šefu stručnog štaba Vladi Jagodiću staviće se 33-godišnji golman Bojan Jović, koji je sa nekadašnjim šampionom i osvajačem Kupa BiH dogovorio jednogodišnju saradnju.

Bojan Jović je rođen 1. aprila 1982. godine u Novoj Pazovi, a golmansku karijeru počeo je u redovima beogradskog Radničkog. Fudbalski put ga je potom vodio od tuzlanske Slobode preko Javora, Veternika i Sarajeva do rumunskog Čehlaula, iz kojeg dolazi u Borac i čiju mrežu je čuvao od ljeta 2011. godine.

Pored iskusnog Bojana Jovića, saradnju sa Borcem ovog ljeta sklopili su Srboljub Jandrić, Mile Paštar, Nemanja Vidović, Stojko Kikić, Demir Jakupović, Siniša Saničanin i Zvezdan Đorđilović.

Ovome treba dodati i da su ugovor na još godinu dana produžili Fedor Predragović i Nebojša Runić, da će u Borcu i dalje ostati Toni Jović, koji je postigao dogovor sa klupskim čelnicima o nastavku saradnje, te da će nekadašnji kapiten Borca Vladan Grujić u narednoj sezoni nositi dres Voždovca.

Takođe, fudbaleri Borca danas u Derventi sa početkom u 18:30 igraju prijateljsku utakmicu protiv Tekstilca.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net