БОРЧЕВИ И ЈАНДРИЋЕВИ СТАВОВИ ПОТПУНО СУПРОТНИ

Предсједник Борца Срђан Шупут на конференцији за медије, организованој поводом непостизања договора са Оливером Јандрићем, истакао је како је Јандрић био изричит у својим ставовима да му се дуг од 72 000 исплати до почетка меча са Широким Бријегом, те да клуб из Платонове улице толики новац у том тренутку.

– Нисмо успјели да приближимо ставове, предложили смо да му платимо дуг од новца који клуб добија за репрезентативца БиХ Асмира Авдукића на основу пласмана БиХ на Свјетско првенство, а тај новац ће бити оперативан у новембру или децембру. Међутим, Јандрић то није прихватио и тражи да му се комплетан дуг исплати до почетка дербија са Широким Бријегом, што Борац у овом тренутку не може да уради – рекао је Шупут.

Први човјек клуба из Владике Платона 6 тврди како постоји дуг од 800 000 КМ према ФК Џаја, али да ситуације није алармантна као што је случај са бившим капитеном Борца.

– Обавио сам конструктиван разговор са Миливојем Глишићем, приближили смо ставове, а што је најважније, Глишић не пријети блокадом утакмица. Међутим, потребно је да се у овај проблем укључи и Град на челу са градоначелником Гаврановићем јер ово није само проблем Борца – истакао је Шупут.

(fkborac.net)

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.