|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 17.10.2013. u 22:42

BORČEVI I JANDRIĆEVI STAVOVI POTPUNO SUPROTNI

Predsjednik Borca Srđan Šuput na konferenciji za medije, organizovanoj povodom nepostizanja dogovora sa Oliverom Jandrićem, istakao je kako je Jandrić bio izričit u svojim stavovima da mu se dug od 72 000 isplati do početka meča sa Širokim Brijegom, te da klub iz Platonove ulice toliki novac u tom trenutku.

– Nismo uspjeli da približimo stavove, predložili smo da mu platimo dug od novca koji klub dobija za reprezentativca BiH Asmira Avdukića na osnovu plasmana BiH na Svjetsko prvenstvo, a taj novac će biti operativan u novembru ili decembru. Međutim, Jandrić to nije prihvatio i traži da mu se kompletan dug isplati do početka derbija sa Širokim Brijegom, što Borac u ovom trenutku ne može da uradi – rekao je Šuput.

Prvi čovjek kluba iz Vladike Platona 6 tvrdi kako postoji dug od 800 000 KM prema FK Džaja, ali da situacije nije alarmantna kao što je slučaj sa bivšim kapitenom Borca.

– Obavio sam konstruktivan razgovor sa Milivojem Glišićem, približili smo stavove, a što je najvažnije, Glišić ne prijeti blokadom utakmica. Međutim, potrebno je da se u ovaj problem uključi i Grad na čelu sa gradonačelnikom Gavranovićem jer ovo nije samo problem Borca – istakao je Šuput.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net