БОРЧЕВИ ИГРАЧИ ОТПУТОВАЛИ НА ПРИПРЕМЕ (ФОТО)

Фудбалери Борца отпутовали су данас у Мркоњић Град, гдје ће се припремати наредних пет дана, након чега слиједи кратки повратак у Бањалуку, да би потом поново отишли у Мркоњић Град, гдје ће одиграти неколико пријатељских утакмица.

Шеф стручног штаба Драган Јовић рекао је да је први ривал требало да буде Искра из Бугојна, али да је тај меч отказан.

Требало је да играмо против Искре у недјељу, али од тог меча неће бити ништа. Алтернатива је дуел са Подгрмечом и то у понедјељак, али још треба да дефинишемо мјесто одигравања меча – рекао је Јовић.

Данас су на први дио припрема у Мркоњић Граду кренула 23 играча. У односу на јучерашњи списак, у аутобусу није било Николе Стијаковића и Немање Дамјановића, а умјесто њих кренули су Данило Вуколић и Душан Комљеновић. Иначе, Вуле Тривуновић и Дарко Малетић неће продужити сарадњу са Борцем, те ни они нису кренули на пут.

Став управе клуба је да нико ко нема ријешен статус неће кренути у Мркоњић Град. С обзиром да њих двојица то нису учинили, остали су у Бањалуци. У граду на Врбасу остао је и Александар Радуловић, који је данас морао да обави додатне љекарске прегледе и уколико све буде у реду, прикључиће нам се већ за викенд – истакао је стратег Бањалучана.

Ново име је доскорашњи играч Олимпика Огњен Ђелмић, којег је Драган Јовић тренирао у Звијезди из Градачца. Према Јовићевим ријечима, поред Ђелмића, Борцу су потребна још два играча у нападу.

Треба нам један крилни, као и један централни нападач. Један проблем настао одласком Малетића надомјестили смо доласком Ђелмића, који се веома добро сналази како уз лијеву, тако и уз десну аут-линију – наставио је Јовић, који је данас рекао да у клуб још није стигла ниједна званична понуда за Јоцу Стокића и Срђана Граховца, али да постoје извјесни контакти.

Иначе, на пут у Мркоњић Град кренули су: На пут у Мркоњић Град кренули су: Асмир Авдукић, Младен Илић, Данило Вуколић, Душан Комљеновић, Младен Жижовић, Борис Распудић, Срђан Граховац, Јоцо Стокић, Драшко Жарић, Небојша Рунић, Федор Предраговић, Синиша Дујаковић, Александар Субић, Момир Зечевић, Милан Шакић, Стефан Дујаковић, Владимир Кременовић, Милош Перовић, Игор Кузмановић, Срђан Стојнић, Владан Грујић, Александар Кондић и Огњен Ђелмић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.