|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 04.07.2013. u 15:58

BORČEVI IGRAČI OTPUTOVALI NA PRIPREME (FOTO)

Fudbaleri Borca otputovali su danas u Mrkonjić Grad, gdje će se pripremati narednih pet dana, nakon čega slijedi kratki povratak u Banjaluku, da bi potom ponovo otišli u Mrkonjić Grad, gdje će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

Šef stručnog štaba Dragan Jović rekao je da je prvi rival trebalo da bude Iskra iz Bugojna, ali da je taj meč otkazan.

Trebalo je da igramo protiv Iskre u nedjelju, ali od tog meča neće biti ništa. Alternativa je duel sa Podgrmečom i to u ponedjeljak, ali još treba da definišemo mjesto odigravanja meča – rekao je Jović.

Danas su na prvi dio priprema u Mrkonjić Gradu krenula 23 igrača. U odnosu na jučerašnji spisak, u autobusu nije bilo Nikole Stijakovića i Nemanje Damjanovića, a umjesto njih krenuli su Danilo Vukolić i Dušan Komljenović. Inače, Vule Trivunović i Darko Maletić neće produžiti saradnju sa Borcem, te ni oni nisu krenuli na put.

Stav uprave kluba je da niko ko nema riješen status neće krenuti u Mrkonjić Grad. S obzirom da njih dvojica to nisu učinili, ostali su u Banjaluci. U gradu na Vrbasu ostao je i Aleksandar Radulović, koji je danas morao da obavi dodatne ljekarske preglede i ukoliko sve bude u redu, priključiće nam se već za vikend – istakao je strateg Banjalučana.

Novo ime je doskorašnji igrač Olimpika Ognjen Đelmić, kojeg je Dragan Jović trenirao u Zvijezdi iz Gradačca. Prema Jovićevim riječima, pored Đelmića, Borcu su potrebna još dva igrača u napadu.

Treba nam jedan krilni, kao i jedan centralni napadač. Jedan problem nastao odlaskom Maletića nadomjestili smo dolaskom Đelmića, koji se veoma dobro snalazi kako uz lijevu, tako i uz desnu aut-liniju – nastavio je Jović, koji je danas rekao da u klub još nije stigla nijedna zvanična ponuda za Jocu Stokića i Srđana Grahovca, ali da postoje izvjesni kontakti.

Inače, na put u Mrkonjić Grad krenuli su: Na put u Mrkonjić Grad krenuli su: Asmir Avdukić, Mladen Ilić, Danilo Vukolić, Dušan Komljenović, Mladen Žižović, Boris Raspudić, Srđan Grahovac, Joco Stokić, Draško Žarić, Nebojša Runić, Fedor Predragović, Siniša Dujaković, Aleksandar Subić, Momir Zečević, Milan Šakić, Stefan Dujaković, Vladimir Kremenović, Miloš Perović, Igor Kuzmanović, Srđan Stojnić, Vladan Grujić, Aleksandar Kondić i Ognjen Đelmić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net