БОРАЦ БРАНИ ТРОФЕЈ

fkb

Још два меча остала су до краја сезоне. Иако је по реду величина првенство важније од Купа Града, дуел против Крупе у финалу најмасовнијег градског такмичења ипак има посебан шмек. У Борцу сматрају да би лијепо било сезону крунисати бар једним пехаром, па макар то био трофеј намијењен побједнику Купа Града, који узгред буди речено бране црвено – плави, који су у прошлогодишњем финалу били бољи након извођења пенала.

– Крупа је једна константа, двије године већ играју Лигу за првака. Очекујем добру утакмицу. Кадровских проблема имамо и ми и они, али мотива неће недостајати. Очекујем и доста публике. Малу предност дајем Крупи, међутим даћемо све од себе да осовојимо пехар, рекао је нови спортски директор ФК Борац и до краја сезоне помоћник у стручном штабу, Марко Максимовић.

kup-grada-1

Повреде и даље муче Тркуљу, Лучића и Дујаковиће, али из Борца поручују да ће најјачи могући састав изаћи на терен.

– Играће Пузигаћа и Карић сигурно, јер не могу наступити у суботу, обзиром да имају парне картоне. Ростер је скраћен, али борићемо се да одбранимо трофеј, истакао је Максимовић.

Утакмица Борац – Крупа игра се у четвртак на Градском стадиону. Почетак је у 19.00 часова. Такође из Борца су потврдили одржавање донаторске вечери за 1. јун на Острву у ресторану Ада.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.