|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 16.05.2018. u 11:59

BORAC BRANI TROFEJ

fkb

Još dva meča ostala su do kraja sezone. Iako je po redu veličina prvenstvo važnije od Kupa Grada, duel protiv Krupe u finalu najmasovnijeg gradskog takmičenja ipak ima poseban šmek. U Borcu smatraju da bi lijepo bilo sezonu krunisati bar jednim peharom, pa makar to bio trofej namijenjen pobjedniku Kupa Grada, koji uzgred budi rečeno brane crveno – plavi, koji su u prošlogodišnjem finalu bili bolji nakon izvođenja penala.

– Krupa je jedna konstanta, dvije godine već igraju Ligu za prvaka. Očekujem dobru utakmicu. Kadrovskih problema imamo i mi i oni, ali motiva neće nedostajati. Očekujem i dosta publike. Malu prednost dajem Krupi, međutim daćemo sve od sebe da osovojimo pehar, rekao je novi sportski direktor FK Borac i do kraja sezone pomoćnik u stručnom štabu, Marko Maksimović.

kup-grada-1

Povrede i dalje muče Trkulju, Lučića i Dujakoviće, ali iz Borca poručuju da će najjači mogući sastav izaći na teren.

– Igraće Puzigaća i Karić sigurno, jer ne mogu nastupiti u subotu, obzirom da imaju parne kartone. Roster je skraćen, ali borićemo se da odbranimo trofej, istakao je Maksimović.

Utakmica Borac – Krupa igra se u četvrtak na Gradskom stadionu. Početak je u 19.00 časova. Takođe iz Borca su potvrdili održavanje donatorske večeri za 1. jun na Ostrvu u restoranu Ada.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net