BORAC ĆE SIJATI I NOVOJ SEZONI U KELMEU!

U FK Borac danas su predstavljeni i dresovi za novu sezonu. U pitanju su tri garniture dresova.i

Jedna, crna, koju su navijači našeg kluba već mogli da vide i to u utorak, kada su izabranici Vlade Jagodića gostovali u Beogradu ekipi Crvene zvezde, zatim osnovna crveno – plava i bijela. Borčevi fudbaleri će, inače, i dalje nastupati u opremi španskog proizvođača Kelme, čiji distributer za naše prostore je „Juventa sport“.

Već dugo unazad sarađujemo sa kompanijom ‘Juventa sport’, koja je distributer opreme Kelme za ove prostore. U pitanju su tri garniture dresa – crvena, bijela i crna, a utiske o udobnosti opreme igrači su nam prenijeli već u Beogradu, na utakmici protiv Crvene zvezde, na kojoj je korištena treća varijanta. Očekujemo da ćemo uz ovu opremu ispuniti sve one rezultatske ciljeve koje planiramo, rekla je direktor marketinga Fudbalskog kluba Borac Jelena Trninić – Milićević.

Nekoliko renomiranih klubova iz liga „petice“, prema riječima zamjenika direktora kompanije „Juventa spor“ Srđana Jaćimovića, nastupa u identičnoj opremi kao što je ova.

Drago mi je, prije svega, da je oprema sa pripadajućim dresovima došla na vrijeme uprkos ovim pandemijskim uslovima, a želim da čestitam i ekipi koju je angažovao Fudbalski klub Borac. Mislim da je dizajn sjajan, a tome u prilog govore i komentari na portalima koje smo čitali nakon utakmice sa Crvenom zvezdom. Nadam se da su igrači i stručni štab zadovoljni kako je to sve ispalo i kakav je kvalitet. Moje je da kažem da je kvalitet ove opreme identičan dresovima koje koriste Alaves, Espanjol, Dinamo Moskva, Votford… Radi se o prvoj klasi opreme i nadam se da će to doprinijeti novim uspjesima Borca, kako u Evropi, tako i u Premijer ligi BiH„, naglasio je Jaćimović.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.