BORAC DARIVAO BANJALUČKU OSNOVNU ŠKOLU BRANKO RADIČEVIĆ

Delegacija FK Borac predvođena predsjednikom Stojanom Malbašićem i kapitenom Stojanom Vranješom posjetila je danas banjalučku OŠ Branko Radičević i darovala joj 10 fudbalskih lopti. Takođe učenici su dobili i dodatne darove od šampiona BiH.

-Ovo je mali znak pažnje prema djeci, koja su simpatizeri Borca, koja vole fudbal i sport. Nadam se da će ovih akcija biti mnogo više u budućnosti jer Borac želi na sve načine da privlači naše najmlađe da budu dio našeg kluba. Kao što znate, nedavno je oformljen i Ženski fudbalski klub Borac, pa nastojimo da dovedemo sve više mladih oba pola na Gradski stadion, rekao je Malbašić.

Posebno emotivno ovaj dolazak pao je kapitenu Vranješu, koji je i sam pohađao OŠ Branko Radičević.

-Dugo nisam bio u prostorijama škole, mislim da ovakve stvari dodatno popularizuju Borac, koji je naš najveći brend. Drago mi je što smo došli da posjetimo učenike i da damo mali doprinos da oni možda već sutra postanu novi igrači Borca. Ako ne, onda navijači sigurno. Odavde je da ja znam krenulo nekoliko igrača koja su u ovoj fiskulturnoj sali trenirali, a znamo i da ovo naselje (Starčevica) uvijek „izbaci“ nekog fudbalera za Borac. Ne samo ova škola, nadam se da ćemo nastaviti trend i sa ostalim školama u Banjaluci. Naravno, meni je posebno drago što je ovo moja škola i što sam dobio priliku da se vratim ovdje, istakao je Vranješ.

Đaci i njihovi nastavnici, kao i direktor škole Siniša Rendić, nisu krili oduševljenje dolaskom „borčevaca“ uz želju da nastave sa odličnim partijama u aktuelnoj sezoni m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

-Neka šampionski pehar ostane u Banjaluci, poželio je Rendić.

U narednom periodu naš klub će nastaviti sa sličnim akcijama.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.