БОРАЦ ДЕСЕТКОВАН ИДЕ ПО ПОЗИТИВАН РЕЗУЛТАТ

aleksandar_radulovic_2017

Још два кола остала су до краја такмичења у БХ Телеком Премијер лиги БиХ. Борац је сутра, у 9. колу Лиге за опстанак гост екипе ГОШК-а у Габели. Тренер Дарко Војводић пред сутрашњи дуел има великих проблема са повредама.

– У Габелу идемо буквално једва скрпљени. Због повреда неће играти Ојданић, Даниловић, Жеравица, Бунић, Глишић, оба Дујаковића…Екипа која изађе на терен даће све од себе иако немамо резултатски императив. Очекујем бољу партију него у Витезу. Срећа је да смо обезбиједили опстанак, рекао је тренер Борца Дарко Војводић.

Додатни проблем за Борчевог шефа струке је и изостанак Веселиновића, који има проблем с картонима. Један од ријетких спремних играча је везиста Александар Радуловић.

– Сутра ћемо одиграти поштено као и до сада. Желимо да у побједничком расположењу одемо на одмор, кратко је поручио Радуловић.

Утакмица ГОШК – Борац игра се сутра у Габели. Почетак је у 17.00 часова.

СТРУЧНИ ШТАБ

Прекомандом Марка Максимовића на позицију спортског директора остало је упражњено мјесто у стручном штабу. Идеја Дарка Војводића је да га попуне бивши асови Оливер Јандрић и Борис Распудић.

– Гледајте, не улазим у то шта је било прије мог доласка, али бићу искрен, Распудић није требао да иде из Борца. То је грешка клуба, да сам ја био ту, не би се то десило. Волио би да се врате и он и Јандрић. Лично ћу с њима попричати, ових дана, нагласио је Војводић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.