БОРАЦ ДОБИО НАЈВЕЋЕ ПОЈАЧАЊЕ ЗА ПРЕМИЈЕР ЛИГУ

Banja Luka, 09. jul 2019. godine

На састанку Управе ФК „Борац“ Бања Лука, на челу са предсједником Клуба господином Вицом Зељковићем, са представницима навијачке групе „Лешинари“ постигнут је договор о повратку најватренијих Борчевих присталица на трибине Градског стадиона у Бањој Луци.

На поменутом састанку Управа и навијачи су се договорили и о томе, да досадашњи члан Скупштине ФК „Борац“ Бања Лука, као представник навијача, Дејан Костић, убудуће неће обављaти горе наведену функцију и функцију у ФК „Борац“ Бања Лука, него ће представници навијачке групе „Лешинари“ у наредном периоду именовати новог представника навијача у клупској Скупштини.

На овај начин превазиђене су несугласице из претходног периода, на релацији Управа Клуба – „Лешинари“, које су довеле до „бојкота“ од стране навијача, а све због заједничког нам „интереса“, а то су „Борац“ и Бања Лука.

Управа Клуба овим путем позива све навијаче и симпатизере ФК „Борац“ Бања Лука, као и љубитеље фудбала и спорта уопште, како у Бањој Луци, тако и у регији, али и читавој Републици Српској, да подрже ФК „Борац“, и својим присуством на утакмицама и енергијом допринесу још јачем и стабилнијем „Борцу“

Заједничкиm снагама за јак Борац, Бања Луку и Републику Српску!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.