|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 05.03.2011. u 21:22

BORAC – DRINA 1:0

Borac se pobjedom nad Drinom rezultatom 1:0 u prvoj proljetnoj utakmici u Banjaluci, odvojio od drugoplasirane ekipe na 7 bodova razlike.

Poslije početnog ispitivanja snaga gostujuća ekipa je prva zaprijetila u 4. minuti preko Jaranovića, međutim Avdukić je bez većih problema sačuvao svoju mrežu.

U desetoj minuti utakmice nakon jednog centaršuta, Stakić skače najviše ali njegov udarac glavom odlazi iznad gola gostiju. Par minuta kasnije Veljović izlazi sam pred golmana Drine, pokušava lob udarcem, ali lopta je završila na prečki.

Drina je svoju najbolju priliku na meču imala u 36. minutu kad je Ninić sam izašao ispred Avdukića, ali je njegov udarac završio pored gola.

U 40. minuti nakon što je Veljović srušen u šesnaestercu Drine, sudija pokazuje na bijelu tačku. Međutim Veljovićev slab udarac brani golman gostujuće ekipe, te se rezultatom 0:0 odlazi na odmor.

Na početku drugog poluvrijemena Međedović je oprobao udarac, ali lopta odlazi malo pored gola.

U 62. minuti nakon centaršuta Benovića, igrač Drine glavom izbija loptu do Grahovca koji je spušta za Maletića, a ovaj preciznim udarcem sa 15 metara šalje loptu u gol gostiju.

Do kraja susreta Borac je imao još jednu priliku. Maletić je prošao po desnoj strani, šutirao, ali još jednom je prečka spasila gol gostiju.

U 18. kolu naš klub gostuje u Vrapčićima ekipi Veleža.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net