БОРАЦ ГОСТУЈЕ У ЗЕНИЦИ

Фудбалере бањалучког Борца у суботу очекује тежак првенствени испит. Ривал играчима Велимира Стојнића је зенички Челик, екипа која у посљедњих шест званичних мечева, рачунајући и Премијер лигу и Куп БиХ, није доживјела пораз.

– Идемо у Зеницу да остваримо повољан резултат, а под тим подразумијевам најмање неријешен исход, мада се сви искрено надамо побједи. Што се тиче играчког кадра који ће се супроставити Зеничанима, не можемо да рачунамо на Бучана који има повреду задње ложе, Стојнића који је добио ударац у кољено у Војковићима, а због црвених картона бићемо лишени услуга Бранислава Крунића и Стефана Дујаковића. Осим тога, ривала ћемо имати и у лошем терену, међутим надам се да ћемо и поред тога остварити зацртано – изјавио је шеф стручног штаба Борца Велимир Стојнић.

Везиста Борца Срђан Граховац такође вјерује да његов тим миже до повољног резултата, поготово због чињенице да је атмосфера у свлачионици сада далеко боља него послије меча у Градачцу.

– Очекује нас тешко гостовање, тежак терен,и знамо да Челик код куће игра изузетно агресивно и чврсто, међутим ми ћемо се потрудити да одиграмо још чвршће и конкретније и вратимо се са бодовима – изјавио је Граховац.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.