|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 14.10.2011. u 19:46

BORAC GOSTUJE U ZENICI

Fudbalere banjalučkog Borca u subotu očekuje težak prvenstveni ispit. Rival igračima Velimira Stojnića je zenički Čelik, ekipa koja u posljednjih šest zvaničnih mečeva, računajući i Premijer ligu i Kup BiH, nije doživjela poraz.

– Idemo u Zenicu da ostvarimo povoljan rezultat, a pod tim podrazumijevam najmanje neriješen ishod, mada se svi iskreno nadamo pobjedi. Što se tiče igračkog kadra koji će se suprostaviti Zeničanima, ne možemo da računamo na Bučana koji ima povredu zadnje lože, Stojnića koji je dobio udarac u koljeno u Vojkovićima, a zbog crvenih kartona bićemo lišeni usluga Branislava Krunića i Stefana Dujakovića. Osim toga, rivala ćemo imati i u lošem terenu, međutim nadam se da ćemo i pored toga ostvariti zacrtano – izjavio je šef stručnog štaba Borca Velimir Stojnić.

Vezista Borca Srđan Grahovac takođe vjeruje da njegov tim miže do povoljnog rezultata, pogotovo zbog činjenice da je atmosfera u svlačionici sada daleko bolja nego poslije meča u Gradačcu.

– Očekuje nas teško gostovanje, težak teren,i znamo da Čelik kod kuće igra izuzetno agresivno i čvrsto, međutim mi ćemo se potruditi da odigramo još čvršće i konkretnije i vratimo se sa bodovima – izjavio je Grahovac.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net