|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 15.07.2016. u 20:50

BORAC I GRBALJ BEZ GOLOVA

Fudbaleri Borca remizirali su danas na Zlatiboru rezultatom 0:0 sa crnogorskim prvoligašem Grbljem iz Radanovića. Prvo poluvrijeme današnjeg duela trejalo je 45, a drugo 30 minuta, a za to vrijeme izabranici Zorana Dragišića su propustili da realizuju 5-6 stopostotnih šansi za postizanje gola.

Meč sa Crnogorcima danas su počeli: Avdukić, Kondić, Erić, Popović, Grahovac, Kiso, Radoja, Prljeta, Dujković, Malbašić i Guzina.

– Uprkos određenim negativnim rezultatima tokom pripremog perioda, polako ali sigurno dižemo formu i bićemo maksimalno spremni za početak šampionata koji kreće 6. avgusta i u kojem želimo da krenemo sa pobjedama od prvog kola. Do sada smo igrali sa ekipama koje su i po dva ranga iznad nas, ali to smo i željelim, da igramo sa superligaškim ekipama iz Srbije i Crne Gore i uporedimo svoju snagu sa njima. Takođe, dodao bih i da je mladi štoper Luka Grahovac (1999. godište) već drugu utakmicu u startnih 11 i već sada se vidi da je Borac njegovim dovođenjem napravio odličan posao. Za njega postoje već određena interesovanja, kao i za njegovog vršnjka Danilovića, ali Borac sa njima i ostalim mladim igračima razmišlja dugoročno – rekao je nakon utakmice šef stručnog štaba Borca Zoran Dragišić.

Narednu kontrolnu utakmicu Borac igra 17. jula protiv OFK Petrovca, a dva dana kasnije planirana je posljednja provjera i to sa Lovćenom te povratak u Banjaluku.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net