BORAC I m:tel NASTAVLJAJU ŠAMPIONSKU PRIČU!

Kažu da dobre stvari ne treba mijenjati. U skladu s tom krilaticom ni naš klub neće mijenjati generalnog sponzora. Tako će i u narednih godinu dana na grudima igrača Borca stajati logo kompanije m:tel.

Vodeća kompanija u BiH u svojoj oblasti istinski je prijatelj našeg kluba već duže od decenije, a to prijateljstvo dodatno je pojačano 2020. godine, kada je m:tel postao generalni sponzor kluba.

-U ime Fudbalskog kluba Borac, želim da se zahvalim kompaniji m:tel i gospodinu Marku Lopičiću na dugogodišnjoj saradnji, koja traje 10-ak godina. U vremenima koja su bila teška za nas imali smo pravog prijatelja u kompaniji m:tel. Sada, kada dolaze bolji dani za naš klub, m:tel je to prepoznao i naša saradnja iz godine u godinu sve je jača i bolja. Iako je novi ugovor potpisan na godinu dana, već imamo dogovore da se saradnja nastavi i ubuduće, istakao je potpredsjednik našeg kluba Bogoljub Zeljković.

Ispred kompanije m:tel Marko Lopičić nije krio zadovoljstvo produžetkom saradnje.

-Čast je i veliko zadovoljstvo da budemo dio priče koja se zove Fudbalski klub Borac. To je klub sa dugom istorijom, tako da je ovo promocija ne samo zajedničkog prijateljstva, nego i Banjaluke i sporta uopšte. Više od 10 godina uzajamni smo prijatelji sa FK Borac, kroz različite vidove sponzorstva. Ovo je druga sezona kako potpisujemo ugovor o generalnom sponzorstvu. Prošle godine prepoznali smo šampionske ambicije Borca, podržali to i ove godine imali smo priliku da se radujemo i čestitamo jedni drugima na uspjehu. Nadam se da će i sljedeća godina biti takva, da će Borac odbraniti titulu i ponovo ostvariti plasman u Evropu, rekao je generalni direktor kompanije m:tel Marko Lopičić.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.