BORAC I OLIMPIJA RUKU POD RUKU

UPR

FK Borac i NK Olimpija kroz istoriju su imali jako dobre odnose, obzirom da su se često susretali na zelenom terenu a i nekoliko igrača igralo je u oba tabora. Od sinoć veza dva kluba je još čvršća.

Uprave Borca i Olimpije, predvođene prvim ljudima, Vicom Zeljkovićem i Milanom Mandarićem, te stručni štabovi i igrači sinoć su u banjalučkom restoranu Agape imali zajedničku večeru, odnosno druženje.

Predsjednici Zeljković i Mandarić dogovorili su da se saradnja Borca i Olimpije podigne na još viši nivo. Postignut je sporazum o poslovno – tehničkoj saradnji dva kluba. Milan Mandarić je, kao veliki prijatelj Banjaluke i Borca, lično insistirao da na svaki mogući način pomogne našem klubu.

up2

Treneri dva kluba Zoran Barišić i Darko Vojvodić razmijenili su iskustva. Treba napomenuti i to da je trener Olimpije bio mentor Bočevom šefu struke prilikom sticanja „profi“ licence.

tr

Igrači dva kluba su se takođe upoznali, a danas će se odmjeriti na zelenom terenu u pravom prijateljskom duelu.

OLI

BOR

Dva časa pred utakmicu u trofejnoj sali Gradskog stadiona održaće se pres konferencija na kojoj će se novinarima obratiti dva predsjednika, Vico Zeljković i Milan Mandarić.

FK Borac ovom prilikom još jednom poziva sve novinare da u 13.00 časova prisustvuju istoj.

 

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.