БОРАЦ ИГРА И ИДЕ НА ПОБЈЕДУ!

fkb

Фудбалски клуб Борац играће сутра меч 7. кола против Младости из Добојa поред Какањa у Лиги за опстанак. Бањалучани су пронашли новац и у току дана ријешиће дуговања која су имали према бившем играчу Федору Предраговићу и тренеру Вулету Тривуновићу.

– Ријешили смо ове горуће проблеме и у току дана биће уплаћена дуговања те ћемо сигурно играти меч против Младости. Клуб буквално живи од седмице до седмице, јер није могуће обезбиједити новац за дугове из прошлости и за текуће потребе. Истина је и да касне плате али то је све посљедица дугова из прошлости. Захваљујем се пријатељима клуба који су помогли да се ово превазиђе. Морам напоменути да њима не треба реклама. Пред гостовање у Какњу плаћено је око 50.000 марака дугова што је био велики терет сигурно. Имамо још дугова, ево већ идуће седмице слиједи дио за Немању Тркуљу у износу од 24.000 марака али покушаћемо са репрограмом – поручио је потпредсједник клуба Вицо Зељковић.

Што се саме утакмице тиче, Борцу је ривал који га је савладао сва три пута ове сезоне. Из клуба поручују да је вријеме за реванш и први тријумф нашег тима.

– Треба нам побједа јер њоме фактички рјешавамо питање опстанка. Све осим нашег тријумфа не долази у обзир! Морам да похвалим и да се захвалим управи клуба јер су нам исплатили премије за бод против Челика, а седам дана раније и плату. Ово је велики клуб, поново то истичем и позивам наше навијаче сутра да нам помогну. Надам се да ћемо сутра овјерити опстанак у лиги, оптимиста је тренер Дарко Војводић.

Борац против Младости биће лишен услуга Бранка Ојданића, који има проблема са картонима, а њега ће замијенити Пузигаћа. Веселиновић има проблема са ложом, али ће стиснути зубе као и до сада и ставити се на располагање шефу струке Дарку Војводићу.

– Ми сво вријеме размишљамо позитивно! Вјерујемо у шефа и у управу! Даћемо све од себе и сутра и показати да заслужујемо боље мјесто на табели. Надам се да ћемо већ наредне сезоне вратити се у врх БХ фудбала, истакао је најбољи стрелац црвено – плавих Петар Кунић.

Утакмица Борац – Младост игра се сутра на Градском стадиону. Почетак је заказан за 19.00 часова.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.