|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 27.04.2018. u 11:43

BORAC IGRA I IDE NA POBJEDU!

fkb

Fudbalski klub Borac igraće sutra meč 7. kola protiv Mladosti iz Doboja pored Kakanja u Ligi za opstanak. Banjalučani su pronašli novac i u toku dana riješiće dugovanja koja su imali prema bivšem igraču Fedoru Predragoviću i treneru Vuletu Trivunoviću.

– Riješili smo ove goruće probleme i u toku dana biće uplaćena dugovanja te ćemo sigurno igrati meč protiv Mladosti. Klub bukvalno živi od sedmice do sedmice, jer nije moguće obezbijediti novac za dugove iz prošlosti i za tekuće potrebe. Istina je i da kasne plate ali to je sve posljedica dugova iz prošlosti. Zahvaljujem se prijateljima kluba koji su pomogli da se ovo prevaziđe. Moram napomenuti da njima ne treba reklama. Pred gostovanje u Kaknju plaćeno je oko 50.000 maraka dugova što je bio veliki teret sigurno. Imamo još dugova, evo već iduće sedmice slijedi dio za Nemanju Trkulju u iznosu od 24.000 maraka ali pokušaćemo sa reprogramom – poručio je potpredsjednik kluba Vico Zeljković.

Što se same utakmice tiče, Borcu je rival koji ga je savladao sva tri puta ove sezone. Iz kluba poručuju da je vrijeme za revanš i prvi trijumf našeg tima.

– Treba nam pobjeda jer njome faktički rješavamo pitanje opstanka. Sve osim našeg trijumfa ne dolazi u obzir! Moram da pohvalim i da se zahvalim upravi kluba jer su nam isplatili premije za bod protiv Čelika, a sedam dana ranije i platu. Ovo je veliki klub, ponovo to ističem i pozivam naše navijače sutra da nam pomognu. Nadam se da ćemo sutra ovjeriti opstanak u ligi, optimista je trener Darko Vojvodić.

Borac protiv Mladosti biće lišen usluga Branka Ojdanića, koji ima problema sa kartonima, a njega će zamijeniti Puzigaća. Veselinović ima problema sa ložom, ali će stisnuti zube kao i do sada i staviti se na raspolaganje šefu struke Darku Vojvodiću.

– Mi svo vrijeme razmišljamo pozitivno! Vjerujemo u šefa i u upravu! Daćemo sve od sebe i sutra i pokazati da zaslužujemo bolje mjesto na tabeli. Nadam se da ćemo već naredne sezone vratiti se u vrh BH fudbala, istakao je najbolji strelac crveno – plavih Petar Kunić.

Utakmica Borac – Mladost igra se sutra na Gradskom stadionu. Početak je zakazan za 19.00 časova.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net