БОРАЦ КОНАЧНО ДОБИО УПРАВНИ ОДБОР

На данашњој скупштини у Трофејној сали Градског стадиона Драшко Илић је, са 26 гласова за и само једним против, изабран за новог предсједника ФК Борац. Илић је предсједник Радне групе која је управљала нашим клубом последња 3 мјесеца, а уједно Илић врши и функцију предсједника Подручног фудбалског савеза Бањалука.

Поред Илића, мјесто у Скупштини добили су и: Владан Грујић, Раденко Ђурица, Милан Гранула, Слободан Старчевић, Славиша Сандић, Жељко Грбић, Ранко Рачић, Драшко Жарић, Емир Јусић, Мухамед Ибрахимбеговић, Роберт Зрилић, Дарко Љубојевић, Винко Мариновић, Ратомир Радојичић, Владо Дамјановић, Гордан Јовишевић, Маја Предраговић, Драженко Кењало, Душан Чајић, Драган Ћибић, Ђорђе Верчевић, Милорад Славнић, Новак Вучић, Дарко Грабовац и Горан Раца.

Мјесто на списку Илићевих сарадника је нашао и Дарко Љубојевић, некадашњи фудбалер и спортски директор нашег клуба. Ту су и Дејан Травар, предсједник Градског фудбалског савеза Бањалука, као и Дарко Ћулум, начелник Полиције Републике Српске. На списку су још и Владимир Јуришић, дипломирани правник, Предраг Згоњанин, предсједник Уније послодаваца РС, Миленко Гемаљевић, пројект-менаџер у Градској развојној агенцији, Душан Чајић, одборник у Скупштини Града Бањалука те Зоран Новаковић, начелник Одјељења за стамбене и комуналне послове у Градској управи.

ФК Борац је на данашњој скупштини добио и Надзорни одбор, на чије чело је постављен бивши предсједник Борца Мићо Миловановић, а преостала два члана су досадашњи предсједник Скупштине Драган Веселиновић и Новак Петраш.

Важно је још напоменути да је, на приједлог новог предсједника, наш клуб добио и новог директора, а ријеч је о некадашњем фудбалском судији Роберту Зрилићу, који ће на мјесту првог оперативца клуба замијенити Станоју Штрпца.

(fkborac.net)

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.