|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 31.03.2014. u 21:00

BORAC KONAČNO DOBIO UPRAVNI ODBOR

Na današnjoj skupštini u Trofejnoj sali Gradskog stadiona Draško Ilić je, sa 26 glasova za i samo jednim protiv, izabran za novog predsjednika FK Borac. Ilić je predsjednik Radne grupe koja je upravljala našim klubom poslednja 3 mjeseca, a ujedno Ilić vrši i funkciju predsjednika Područnog fudbalskog saveza Banjaluka.

Pored Ilića, mjesto u Skupštini dobili su i: Vladan Grujić, Radenko Đurica, Milan Granula, Slobodan Starčević, Slaviša Sandić, Željko Grbić, Ranko Račić, Draško Žarić, Emir Jusić, Muhamed Ibrahimbegović, Robert Zrilić, Darko Ljubojević, Vinko Marinović, Ratomir Radojičić, Vlado Damjanović, Gordan Jovišević, Maja Predragović, Draženko Kenjalo, Dušan Čajić, Dragan Ćibić, Đorđe Verčević, Milorad Slavnić, Novak Vučić, Darko Grabovac i Goran Raca.

Mjesto na spisku Ilićevih saradnika je našao i Darko Ljubojević, nekadašnji fudbaler i sportski direktor našeg kluba. Tu su i Dejan Travar, predsjednik Gradskog fudbalskog saveza Banjaluka, kao i Darko Ćulum, načelnik Policije Republike Srpske. Na spisku su još i Vladimir Jurišić, diplomirani pravnik, Predrag Zgonjanin, predsjednik Unije poslodavaca RS, Milenko Gemaljević, projekt-menadžer u Gradskoj razvojnoj agenciji, Dušan Čajić, odbornik u Skupštini Grada Banjaluka te Zoran Novaković, načelnik Odjeljenja za stambene i komunalne poslove u Gradskoj upravi.

FK Borac je na današnjoj skupštini dobio i Nadzorni odbor, na čije čelo je postavljen bivši predsjednik Borca Mićo Milovanović, a preostala dva člana su dosadašnji predsjednik Skupštine Dragan Veselinović i Novak Petraš.

Važno je još napomenuti da je, na prijedlog novog predsjednika, naš klub dobio i novog direktora, a riječ je o nekadašnjem fudbalskom sudiji Robertu Zriliću, koji će na mjestu prvog operativca kluba zamijeniti Stanoju Štrpca.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net