BORAC LAKO PREKO TRAVNIKA DO 1/8 FINALA KUPA BiH

Fudbaleri Borca plasirali su se u 1/8 finala Kupa BiH, pošto su u meču 1/16 finala u gostima savladali ekipu Travnika 4:0. Sav posao crveno – plavi su završili praktično u prvom poluvremenu.

Prvi gol za crveno – plave postigao je kapiten Stojan Vranješ, dok je prvenac u dresu Borca upisao Boban Georgiev, za 2:0 nakon prvih 45 minuta.

U nastavku još dvije lopte u mreži domaćih. Prvo je na 3:0 povisio Bojan Markovića, a tačku na uspješno izdanje Borca stavio je mladi Amar Tahrić, koji je u debiju postigao prvi gol za seniorski tim.

-Potpuno zaslužena pobjeda i realan rezultat, mada smo imali još prilika. Izašli smo sa kombinovanim timom, mada ne volim taj termin, jer su svi ovi momci igrači Borca, a zna se šta to znači. Dobili smo na širini igračkog kadra, mladi su pokazali da vrijede. Georgiev je odlično asistirao kapitenu Stojanu Vranješu za prvi, a postigao je drugi gol, može se reći da je tada sve riješeno. Potvrdio je da je pojačanje i da nismo pogriješili što smo ga angažovali. Meni je drago što su mlađi igrači Marković i junior Tahrić takođe pogađali, rekao je Vlado Jagodić.

Iako je trener Jagodić u najavi utakmice istakao da će protiv Travnika igrati najjači sastav, to se nije desilo, pa su se od prvog minuta, od startera, pojavili samo več pomenuti Vranješ, zatim Goran Zakarić i Đorđe Milojević.

foto: travnik1922/fb

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.