БОРАЦ МАРКЕТИНШКИ СВЕ ЈАЧИ: СПОНЗОРСКИ ПАКЕТИ ПУН ПОГОДАК

У Трофејној сали на Градском стадиону данас је одржана конференција за новинаре, на којој је званично саопштено да је Фудбалски клуб Борац добио безусловну лиценцу за наступ у Премијер лиги, те се сумирали новчани износи прикупљени на донаторској вечери, али и од продаје спонзорских пакета.

Такође, на данашњем обраћању медијима, на којем су се представницима седме силе испред клуба из Платонове улице обратили чланови Управног одбора Марио Кесеровић, Ведран Пушић и Дарко Милуновић, јавности је представљен нови спонзор клуба, а у питању је компанија Елнос, чији је директор Бранко Торбица позвао што већи број привредника да крену његовим и стопама компаније на чијем је челу да учине исто и укључе се у спонзорску породицу клуба.

О добијању лиценце за наступ у елитном бх. такмичењу говорио је Марио Кесеровић.

Борац никада брже и никада лакше није добио лиценцу за наступ у Премијер лиги, на шта смо сигурно поносни. Људи из Савеза одушевљени су свим оним што смо урадили по питању издавања такмичарске лиценце, а да бисмо добили исту, морали смо, у претходном периоду, уплатити око 120 000 КМ на основу дуговања према бившим играчима, тренерима…

Информације око прихода са донаторске вечери и продаје спонзорских пакета изнио је члан УП задужен за финансије и маркетинг Ведран Пушић.

Од 1. јуна, кад смо кренули у кампању око спонзорских пакета, заједно са приходом од донаторске вечери, већ је зарађено 335 790 КМ. Од тог износа 160 000 КМ односи се на донације: 100 000 КМ из кабинета Владе РС, 50 000 из кабинета предсједника РС Милорада Додика, док је Електропривреда РС донирала 10 000, док је за износ од 50 000 купила спонзорски пакет. У ових 335 790 КМ не улазе приходи од уговора са компанијама Јелен и m:tel, те спонзорске сарадње са компанијом БХ Телеком и ТВ Арена спорт.

Дарко Милуновић навео је и да ће се од 1. јула кренути са извршавањем репрограма по питању плаћања дуга према Електропривреди који износи 2 100 000 КМ.

Од тог износа, камата износи око 1 300 000 КМ. Договорено је да се од 1. јула плаћа главница у мјесечним ратама у трајању од 20 година, а када буде плаћена посљедња, камата се аутоматски отписује. Наш план је да у текућој календарској години наш једини повјерилац буде држава, односно да нам остане само дуг према Пореској управи.

Асмир Авдукић купио персонализовану столицу

Овоме додајмо и да се акцији продаје спонзорских пакета прикључио и голман Борца Асмир Авдукић, који је купио персонализовану столицу у износу од 500 КМ.

 

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.