|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 02.12.2013. u 14:36

BORAC NA PAUZU KAO PETOPLASIRANI

Fudbaleri banjalučkog Borca, nakon serije loših rezultata, na zimsku pauzu odlaze sa pete pozicije, iako su osvojili jesenju titulu. U posljednjem kolu prije odmora Borčevi igrači poraženi su na Grbavici rezultatom 1:0 te tako upisali treći uzastopni poraz u Premijer ligi, ali i zabilježili četvrti meč bez trijumfa u šampionatu.

Strijelac jedinog gola na meču bio je Muamer Svraka u 58. minutu, međutim, prema prikazanoj igri i stvorenim šansama, Borac nije zaslužio poraz. Posebno se to odnosi na prvo poluvrijeme, u kojem je golman Željezničara Filip Lončarić odbranio veoma dobre pokušaje Žuržinova i Grahovca.

Inače, meč u Sarajevu obilježili su navijački neredi u režiji pristalica domaćeg tima. Naime, u 41. minutu na gostujući sektor počeli su da ulaze Borčevi navijači, koji su odmah zasuti bakljama, stolicama i kamenjem. Međutim, intervencijom policije, koja je navijače Borca prvo izvela sa stadiona a potom i prebacila na istočnu tribinu, spriječeni su teži incidenti, pa je meč nastavljen nakon 10 minuta.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net