БОРАЦ НАЈГЛЕДАНИЈИ НА БАЛКАНУ: ИСПРЕД ДИВОВА ВЕЛИКЕ ЧЕТВОРКЕ!

Фудбалски клуб Борац не само да је стартовао побједом на премијери против Челика, већ је у кратком временском року уздрмао Балкан!

Градски стадион и недјељна утакмица са зеничким премијерлигашем била је најпосјећенија утакмица у региону!

Према званичним извјештајима Градски стадион је имао око 6500 гледалаца. Хиљаду мање присуствовало је на Грбавици у дуелу између Жељезничара и ГОШК-а, док се на Маракани у мечу Црвене звезде и нишког Радничког окупило 5000.

Хрватски шампион Ријека против Рудеша на Рујевици привукла је 4500, док је истински дерби на Кошеву између Сарајева и Зрињског гледало 4100. Партизан иако у походу на Лигу шампиона, против шабачке Мачве могао је рачунати на подршку само 4000 гледалаца, док је Динамо против Цибалије на сабласно празном Максимиру имао свега 3000 гледалаца.

Дуел у Запрешићу између Интера и Хајдука посматрало је 2150 гледалаца, и то је топ осам посјета овог викенда, након којег можемо са поносом рећи да је Бањалука поново вулкан са епицентром на Градском стадиону.

Сјајан посао одрадио је и тим на челу са директором маркетинга Борисом Удовичићем, правовременом анимацијом свих популација, те свакодневним приказима и занимљивостима везаним уз црвено-плаву боју. Није било дана да јавност није била упозната са нечим са Градског стадиона. Све је било за десетку… било то везано за играчки кадар, или дешавања унутар клуба, промоције, радови на стадиону… Све је било за чисту десетку, па зато и не чуди оваква посјета.

– Ова објава није ми само пријала, могу слободно да кажем да ме је и узбудила! Бити испред великана попут Звезде, Партизана, Динама, Хајдука није мала ствар! Ово је сигурно једна од најбитнијих информација у посљедњих неколико година. По доласку у клуб прије двије године, имали смо два основна циља, транспарентношћу вратити повјерење повјерилаца што је био задатак Управе клуба, а други повратити свијест о Борцу кроз маркетиншке активности. Ово је резултат двогодишњег напорног рада и подизања свијести о бренду какав је ФК Борац! Маркетингу клуба ово је највећа награда коју може да добије, али желимо нагласити да је ово само почетак и да ћемо учинити све да ускоро на Градском стадиону када игра Борац не буде ниједна једина слободна столица. Бањалуко, позивам вас да нам помогнете у томе и да се за наш град и клуб чије у цијелом свијету – поручио је Борис Удовичић, директор маркетинга ФК Борац.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.