|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 25.07.2017. u 11:14

BORAC NAJGLEDANIJI NA BALKANU: ISPRED DIVOVA VELIKE ČETVORKE!

Fudbalski klub Borac ne samo da je startovao pobjedom na premijeri protiv Čelika, već je u kratkom vremenskom roku uzdrmao Balkan!

Gradski stadion i nedjeljna utakmica sa zeničkim premijerligašem bila je najposjećenija utakmica u regionu!

Prema zvaničnim izvještajima Gradski stadion je imao oko 6500 gledalaca. Hiljadu manje prisustvovalo je na Grbavici u duelu između Željezničara i GOŠK-a, dok se na Marakani u meču Crvene zvezde i niškog Radničkog okupilo 5000.

Hrvatski šampion Rijeka protiv Rudeša na Rujevici privukla je 4500, dok je istinski derbi na Koševu između Sarajeva i Zrinjskog gledalo 4100. Partizan iako u pohodu na Ligu šampiona, protiv šabačke Mačve mogao je računati na podršku samo 4000 gledalaca, dok je Dinamo protiv Cibalije na sablasno praznom Maksimiru imao svega 3000 gledalaca.

Duel u Zaprešiću između Intera i Hajduka posmatralo je 2150 gledalaca, i to je top osam posjeta ovog vikenda, nakon kojeg možemo sa ponosom reći da je Banjaluka ponovo vulkan sa epicentrom na Gradskom stadionu.

Sjajan posao odradio je i tim na čelu sa direktorom marketinga Borisom Udovičićem, pravovremenom animacijom svih populacija, te svakodnevnim prikazima i zanimljivostima vezanim uz crveno-plavu boju. Nije bilo dana da javnost nije bila upoznata sa nečim sa Gradskog stadiona. Sve je bilo za desetku… bilo to vezano za igrački kadar, ili dešavanja unutar kluba, promocije, radovi na stadionu… Sve je bilo za čistu desetku, pa zato i ne čudi ovakva posjeta.

– Ova objava nije mi samo prijala, mogu slobodno da kažem da me je i uzbudila! Biti ispred velikana poput Zvezde, Partizana, Dinama, Hajduka nije mala stvar! Ovo je sigurno jedna od najbitnijih informacija u posljednjih nekoliko godina. Po dolasku u klub prije dvije godine, imali smo dva osnovna cilja, transparentnošću vratiti povjerenje povjerilaca što je bio zadatak Uprave kluba, a drugi povratiti svijest o Borcu kroz marketinške aktivnosti. Ovo je rezultat dvogodišnjeg napornog rada i podizanja svijesti o brendu kakav je FK Borac! Marketingu kluba ovo je najveća nagrada koju može da dobije, ali želimo naglasiti da je ovo samo početak i da ćemo učiniti sve da uskoro na Gradskom stadionu kada igra Borac ne bude nijedna jedina slobodna stolica. Banjaluko, pozivam vas da nam pomognete u tome i da se za naš grad i klub čije u cijelom svijetu – poručio je Boris Udovičić, direktor marketinga FK Borac.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net