|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 29.11.2013. u 14:25

BORAC OSLABLJEN U SARAJEVU

Fudbaleri Borca u posljednjem kolu prije zimske pauze sutra (14 časova) gostuju u Sarajevu ekipi Željezičara, koja je od Banjalučana preuzela lidersku poziciju u prošlom kolu. U taboru Borca vjeruju kako, uprkos krizi rezultata i kadrovskim problemima, mogu da pruže dobru partiju na “Grbavici” i eventualnim trijumfom vrate prvo mjesto na tabeli.

– Meč sa Željezničarom nam dolazi u jako nezgodno vrijeme jer smo u krizi rezultata, nismo slavili u posljednje tri utakmice, a u prošlom kolu smo poraženi od Olimpika na domaćem terenu. Imamo i kadrovskih problema jer u timu neće biti Raspudića, Stokića i Subića, veliki problem će nam predstavljati i teren, sa kojeg je očišćen snijeg, ali će biti natopljen vodom. Međutim, optimisti smo i vjerujem da protiv velikog rivala možemo da se vratimo na pravi put – istakao je pomoćni trener Borca Vinko Marinović.

Povoljan ishod velikog derbija očekuje i vezista Mladen Žižović, koji je zbog crvenog kartona protiv Viteza propustio prethodni ligaški susret sa Olimpikom.

– Nedostajaće nam tri igrača, ali smatram da Borac ima dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu da ih zamijene. Nismo obradovali naše navijače u posljednja tri kola, međutim mislim da možemo da prekinemo loš niz baš protiv Željezničara – rekao je Žižović.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net