БОРАЦ ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ

FKB1

Моторе су упалили и фудбалери Борца. Изабраници Дарка Војводића одрадили су први тренинг. Тренер Борца Дарко Војводић на терен је извео 26 момака. Од старта најављен је паклен рад, али и јасан циљ. Експресан повратак у Премијер лигу БиХ.

– Обећавам да ћемо бити добро спремни. Обећавам премијерлигашке припреме и обећавам да ћемо бити први на крају и сљедеће године бити тамо гдје нам је мјесто. Ми из те лиге нисмо заслужено испали, јасан је Војводић.

FKB2

Борац је довео седморицу нових играча, Ћосића, Мазића, Јакуповића, Мојовића, Аничића, Шикањића и Кајкута. На првом тренингу биле су и „јуноше“ Арсић, Турањанин, Кујунџић, Дамјановић, али и Триван, Батар те Рељић.

– Имамо императив да вратимо Борац у Премијер лигу. Тешка сезона је пред нама, али вјерујем у остварење циља. Гледајте, ово је мој клуб и сам повратак овдје је код мене изазвао доста емоција, истакао је Саша Кајкут.

Први човјек спортског сектора, Марко Максимовић ових дана има највише посла. Истиче да ће бити још појачања, како би Борац што спремније дочекао предстојеће изазове.

– Сви играчи који су дошли су жеља тренера Војводића. Долазак Саше Кајкута доказ је да је Борац и даље атрактивна средина за велика имена. Не очекујем неке одласке, изузев Владана Даниловића који ће нас сигурно напустити, а у наредним данима биће познат његов нови клуб, рекао је Максимовић.

Фудбалери Борца наредних пар дана ће радити у Бањалуци, а након тога ће ићи на припреме на Тјентиште. У плану је и пријатељска утакмица против екипе Металегеа из Јајца.

СЕМАФОР И ОГРАДА

FKB3

FKB4

Радило се и око терена. Наиме почели су радови на поправци семафора, односно постављању ограде иза источне трибине Градског стадиона.

– Данас смо започели не само припреме, већ и радове на санацији семфаора и ограде иза „истока“. Дакле, рјешавамо ствари које нисмо могли раније, због проблема са недостатком средстава. Све послове ћемо завршити до почетка првенства. Изгледаће премијерлигашки и ми ћемо се понашати као да играмо Премијер лигу, поручио је предсједник Борца, Вицо Зељковић.

МАЈКИЋ ЈОШ ДВИЈЕ ГОДИНЕ

Данијел Мајкић продужио је уговор са Борцем на још двије године. Искусни универзалац и у наредном периоду биће стуб екипе. На Мајкићевом останку у Борцу инсистирао је тренер Дарко Војводић. Спортски сектор му је испунио и ту жељу.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.