БОРАЦ ПОРАЖЕН ОД ВОЈВОДИНЕ

Фудбалери Борца поражени су од новосадске Војводине резултатом 1:4 у пријатељској утакмици, чије одигравање су иницирали навијачи Борца, Лешинари, са циљем да споменута утакмица буде први корак ка финансијској стабилизацији и опстанку Великана из Платонове. Меч је одигран пред 3000 гледалаца, а сав приход од продатих улазница биће уплаћен на рачун клуба из Платонове улице.

До вођства су стигли гости у 19. минуту, када је Борчевог чувара мреже Бранислава Ружића савладао Јован Стојановић. У 24. минуту Новосађани су удвостручили предност, када је лопту штоперу Борца Илији Даниловићу на ивици шеснаеатерца украо Драган Каранов и поново приморао Ружића на капитулацију.

120 секунди касније Борац успијева да смањи заостатак преко Федора Предраговића, међутим већ у 31. минуту поново је семафор показивао „+2“ за Војводину, након што је трећи гол за госте постигао Слободан Новаковић. Коначан резултат постављен је у 58. минуту, када је Лука Гргић послао лопту иза леђа голмана Борца Луке Гајића.

Иначе, треба истаћи да су фудбалери Војводине на терен истрчали у дресовима посебно дизајнираним за овај меч, на којима је била исписана порука НЕ ДАМО БОРАЦ, коју су у неколико наврата „послале“ западна и источна трибина Градског стадиона. На овој другој, на којој се већ 28 година налазе Лешинари, истакнуте су двије пароле којима су се прозвали одговорни и надлежни за цјелокупну ситуацију у и око клуба.

Ветерани изабрали: Субић најбољи фудбалер Борца у сезони

Прије почетка утакмице предсједник Управног одбора Клуба ветерана и пријатеља Стојан Малбашић уручио је пехар Александру Субићу, који је у избору Клуба ВиП изабран за најбољег фудбалера Борца у сезони 2014-15.

Ветерани Борца савладали Војводину

У мечу који је претходио дуелу сениорских тимова, снаге су одмјерили ветерани једног и другог клуба, а успјешнији су били „црвено-плави“, који су тријумфовали резултатом 4:2. Два поготка за Борац постигао је Предраг Дивљак, док су по једном мрежу Новосађана затресли Драган Бенић и Александар Петреш. Оба гола за Војводину дјело су Саше Дракулића.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.